Как да поръчаме, начин на плащане

Цени, възможни варианти

При отваряне на избраното изображение, долу в ляво се показват две избираеми менюта под заглавие "ВЪЗМОЖНИ ВАРИАНТИ".

Първото меню е със заглавие "Размер на платното, cм." Със стрелката в дясно на прозорчето избираме желания размер. Размерите са за "чисто" изображение, без да е включен размерът на външна рамка.

Второто меню е със заглавие "Тип рамкиране" Със стрелката в дясно на прозорчето избираме желания тип:

"на ролка" - означава репродукция върху платно с 2 см. бяло поле около изображението, даващо възможност за изпъване на подрамка.

"на подрамка" - означава репродукция върху платно, изпъната на професионална дървена клинова подрамка, двуслойно ръчно фернизирана /лакирана/ с професионален ферниз, предоставящ дълбочина на цветовете и допълнителна UV защита.

"рамкирана" - означава репродукция върху платно, изпъната на професионална дървена клинова подрамка, двуслойно ръчно фернизирана /лакирана/ с професионален ферниз, предоставящ дълбочина на цветовете и допълнителна UV защита. Рамкирана с луксозна външна рамка, която кореспондира с репродукцията и епохата, в която е създадена.

Отгоре над заглавието "ВЪЗМОЖНИ ВАРИАНТИ", виждате цената на избраната от вас комбинация.

След направения избор, Клиентът натиска бутона „Купувам”

За да поръча избрания артикул, Клиентът избира „Вашата кошница”. Появява се избраният артикул с изображение, продуктов номер, количество, цена.

Натискаме бутона „Плащане”. Появяват се две опции – „Създаване на профил” и „Плащане без регистрация” Избирате желания вариант и натискате бутона „Продължи”. Формулярът, който се показва трябва да бъде попълнен коректно с актуални данни. Натискате бутона „Продължи”. Показва се фиксирана цена за доставка. . Натискате бутона „Продължи”. Показва се метод на доставка – „Плащане при доставка”. Необходимо е да се активира бутона „Прочел съм и съм съгласен с Общи условия Натискате бутона „Продължи”. Показва се финализираната поръчка с включени транспортни разходи. Натискате бутона „Потвърди” и поръчката Ви е приета, за което ще бъдете известен с e-mail. При посочени непълен, неверен или грешен адрес и/или телефонен номер при подаване на поръчката, същата се счита за невалидна и за Сайта не възниква задължение за нейното изпълнение. Сайтът си запазва правото за доуточняване на поръчката по телефон или e-mail.

Цени и начини на плащане

Всички цени на Стоките в Сайта са в Български ЛЕВА. „ИЗКУСТВО И ТЕХНОЛОГИИ” ЕООД не е регистрирана по ДДС и за покупката ще бъде издадена опростена фактура. Цените са за единично количество и не включват разходите за доставка, която е фиксирана на 8,00 лв. за всички поръчки и включва и таксата за „наложен платеж”.

Цената и разходите за доставката могат да бъдат платени по някой от следните начини:
-  при доставката – в брой с „наложен платеж” . Доставката ще бъде осъществена от фирма Еконт Експрес на посочен от Клиента адрес или на посочен адрес на офис на Еконт.

- в брой в офиса на „ИЗКУСТВО И ТЕХНОЛОГИИ” ЕООД - авансово или при получаване на поръчката. Необходимо е уведомяване по e-mail на Сайта.

- по банкова сметка на „ИЗКУСТВО И ТЕХНОЛОГИИ” ЕООД - авнсово - укажете наименование на артикула, номер на продукта, цена. Необходимо е уведомяване по e-mail на Сайта.

София, ул. „Гурко” 34 вх. Б, ЕИК 175082966, банка ПИБ BIC FINVBGSF

IBAN BG79 FINV 9150 10BG N0GY 22  - М.О.Л. ВАЛЕРИ ПЕТРОВ

Срок на доставка

Поръчката се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срок до 7 (седем) работни дни.

Работи на OpenCart
Val-Art © 2023

Theme by Santosh Setty